ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0 Προϊόντα - 0.00€
ΕΙΣΟΔΟΣ   /   ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΡΧΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  

   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΟΔΙΚΕΣ & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ)

» Αρχική » ΥΠΝΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ » ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΟΔΙΚΕΣ & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ)

ΣΑΑΥ και Μετακίνηση

Η Υπνική Άπνοια είναι μία από τις κύριες αιτίες της κόπωσης και υπνηλίας των οδηγών και πιστεύεται ότι αυξάνει τον κίνδυνο ατυχημάτων με αυτοκίνητο ή φορτηγό κατά δύο έως επτά φορές. Το να μπει ένα άτομο στερημένο ύπνου που πάσχει από ΑΑΥ πίσω από το τιμόνι αυτοκινήτου, φορτηγού, λεωφορείου, ή στον έλεγχο ενός εμπορικού πλοίου, αεριωθούμενου κλπ, είναι σίγουρη συνταγή καταστροφής. Ανάμεσα σε όσους βρίσκονται σε αυτή την ομάδα υψηλού κινδύνου, είναι οι επαγγελματίες οδηγοί φορτηγών, οι εργαζόμενοι σε νυχτερινή βάρδια, οι μηχανικοί τρένων, κυβερνήτες αεροσκαφών, καπετάνιοι και εργαζόμενοι σε μέσα μεταφοράς.

Η υπνηλία κατά τη διάρκεια της μέρας μπορεί να σημαίνει ότι πολλοί από αυτούς τους οδηγούς πάσχουν από Υπνική Άπνοια! Με τόσους ανθρώπους που πάσχουν από ΑΑΥ και τις εκατοντάδες αναπνευστικές παύσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας που διαταράσσουν τον ύπνο τους και τους αφήνουν εξαντλημένους την επόμενη μέρα, δεν είναι έκπληξη το ότι τόσοι είναι επιρρεπείς σε αυτοκινητιστικά και άλλα ατυχήματα.

Κίνδυνος στην Καμπίνα του οδηγού

Για Διαχειριστές Ασφάλειας Εμπορικών Φορτηγών
Αν είστε διαχειριστής ασφάλειας για κάποια εμπορική εταιρεία με φορτηγά, μπορείτε να πάρετε το ρίσκο ότι οποιοσδήποτε οδηγός στο στόλο σας με πιθανή Υπνική Άπνοια δεν έχει διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί; Οι εργοδότες σίγουρα καταλαβαίνουν ότι με το σημερινό ολοένα και αυξανόμενο κόστος υγειονομικής περίθαλψης, υγιείς και παραγωγικοί εργαζόμενοι σημαίνουν μια υγιέστερη κάτω γραμμή. Για το λόγο αυτό, η αξιόπιστη και σίγουρη ταυτοποίηση με τη χρήση του εγκεκριμένου από το FDA, WatchPAT για εξέταση ΑΑΥ στο σπίτι για τους οδηγούς εμπορικών φορτηγών είναι τώρα διαθέσιμη και σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του στόλου σας. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο μπορείτε να βοηθήσετε, τόσο τους οδηγούς, όσο και την εταιρεία σας.

Δοκιμή ύπνου on-the-go: Απαραβίαστη σίγουρη ταυτοποίηση του οδηγού

Το WatchPAT προσφέρει ένα ασφαλές βραχιόλι που παρέχει σίγουρη ταυτοποίηση του προσώπου που λαμβάνει το Home Sleep Test (HST). Το βραχιόλι είναι απαραβίαστο και διασφαλίζει ότι η μελέτη έχει καταγραφεί από το σκοπούμενο πρόσωπο. Αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιείται ευρέως από φορτηγά και ασφαλιστικές εταιρείες που ενδιαφέρονται για την εκτέλεση του HST από τους υπαλλήλους τους για λόγους υγείας, ασφάλειας και εξοικονόμησης κόστους.

  • Ένα πατενταρισμένο, απαραβίαστο, ψηφιακό βραχιόλι
  • 100% σίγουρη ταυτοποίηση ασθενών
  • Ιδανικό για πιλότους αεροπορίας, την αστυνομία, επαγγελματικές εξετάσεις υγείας και τους επαγγελματίες οδηγούς
  • Τα εργαστήρια ύπνου για τέτοιο πληθυσμό είναι ακριβά, ‘δυσκίνητα’ και μη πρακτικά
  • Το WatchPAT συμβάλλει στη βελτίωση των αποτελεσμάτων στην υγεία και την ασφάλεια τόσο στον αέρα όσο και στο δρόμο, χωρίς τη θυσία πολύτιμου χρόνου εργασίας

Για τους επαγγελματίες οδηγούς
Αν και η υποχρεωτική εξέταση Υπνικής Άπνοιας δε ζητείται ακόμη από τους οδηγούς εμπορικών φορτηγών, εσείς οφείλετε στον εαυτό σας να δοκιμαστείτε-και να το αντιμετωπίσετε. Δε μπορεί παρά μόνο να σας βοηθήσει. Χάρη στο WatchPAT, τώρα μπορείτε να κάνετε ένα τεστ ύπνου με μεγάλη ευκολία όσο είστε στο δρόμο και στην άνεση του δικού σας οχήματος.ΑΡΧΙΚΗ     /     ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ     /     Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ     /     ΑΠΟΣΤΟΛΗ     /     ΝΕΑ     /     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
NEWSLETTER

    
Copyright © 2013 biomedics.gr - -- Κατασκευη eshop by infocus