ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0 Προϊόντα - 0.00€
ΕΙΣΟΔΟΣ   /   ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΡΧΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  

   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Η BIOMEDICS είναι μια φιλόδοξη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας. Ιδρύθηκε το 2013 μετά από πολυετή εμπειρία που ξεκινάει το 1992, ιδιαίτερα στην επεμβατική καρδιολογία, αγγειοχειρουργική, επεμβατική ακτινολογία, γενική χειρουργική, νευροχειρουργική.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ο στόχος της εταιρείας είναι να επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσφέροντας προηγμένες υπηρεσίες στο χώρο της υγείας.

Από την ίδρυσή της η εταιρεία  έχει επιτύχει συνεργασία με παγκοσμίως κορυφαίες εταιρείες έρευνας, κατασκευής και πώλησης ιατρικών συσκευών και αναλώσιμου υγειονομικού και χειρουργικού υλικού. Ενδεικτικά αναφέρονται  οι LUMED s.r.l. , BATIST MEDICAL A.S

Η BIOMEDICS  διαθέτει  πιστοποίηση  συστήματος διαχείρισης, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση ΦΕΚ ΔΥ8/1348, για την ορθή διανομή ιατροτεχνολογικού υλικού και είναι σε διαδικασία αξιολόγησης πιστοποίησης κατά ISO 9001:2008

ΣΚΟΠΟΣ:  Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει αξιόπιστες, με υψηλό  επαγγελματισμό, γρήγορες, αποτελεσματικές και πρωτοποριακές υπηρεσίες σε ασθενείς, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, νοσοκομεία, ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα, φυσικοθεραπευτήρια,παιδικούς σταθμούς, οίκους ευγηρίας, εστιατόρια, ξενοδοχεία, spa, γυμναστήρια.

Βρισκόμαστε:
Λεωφ. Στρατού 5 - Θεσσαλονίκη
Τ.Κ: 546 39
Τηλ. 2310 863 383
Fax: 2310 863 384
E-Mail: info@biomedics.gr  
Web: www.biomedics.gr 

 

ΑΡΧΙΚΗ     /     ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ     /     Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ     /     ΑΠΟΣΤΟΛΗ     /     ΝΕΑ     /     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
NEWSLETTER

    
Copyright © 2013 biomedics.gr - -- Κατασκευη eshop by infocus