ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0 Προϊόντα - 0.00€
ΕΙΣΟΔΟΣ   /   ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΡΧΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  

   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το καλάθι αγορών σας έχει ενημερωθεί

Το προϊόν WATCH PAT
έχει προστεθεί στο καλάθι αγορών σας!
« Επιστροφή στο κατάστημα Διαχείριση Καλαθιού »
» Αρχική » ΥΠΝΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ

WATCH PAT
Κάντε κλικ για μεγέθυνση
WATCH PAT
WATCH PAT

 

WATCH PAT

Κωδ.: WatchPAT 200U
Τιμή: 0.00€ ( + 24.00%)
Τεμ.:


Το WatchPAT είναι μια εγκεκριμένη από τον FDA συσκευή μελέτης ύπνου στο σπίτι, για τη διάγνωση της Υπνικής Άπνοιας.

Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία του, το WatchPAT προσφέρει υψηλή απόδοση, αξιοπιστία και ικανοποίηση - τόσο για τους ασθενείς, όσο και τους επαγγελματίες του τομέα υγείας:

  ✓ Η πιο εύχρηστη Συσκευή Μελέτης Ύπνου στο Σπίτι:

Το WatchPAT φοριέται σαν ένα απλό ρολόι χειρός, χωρίς την ανάγκη για ιμάντες, καλώδια ή ρινικούς σωληνίσκους. Η απλή του χρήση οδηγεί σε ελάχιστο ποσοστό αποτυχίας (<1%).

  ✓ Η πιο αξιόπιστη κλινικά,  Συσκευή Μελέτης Ύπνου στο Σπίτι:

Το WatchPAT αξιολογήθηκε και επικυρώθηκε μετά από εκτενή σύγκριση με τη μελέτη ύπνου σε εργαστήριο-PSG (σύμφωνα με τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες της AASM), με αποδεδειγμένη συσχέτιση στο 90%.

  ✓ Ακριβές & Αναλυτικό:

Το WatchPAT είναι η μόνη (μη-EEG) Συσκευή Καταγραφής Ύπνου στο Σπίτι που μετρά πραγματικό χρόνο ύπνου (αντί για συνολικό χρόνο καταγραφής) και παρέχει πλήρη δομή του ύπνου.

  ✓ Προηγμένη αποκλειστική τεχνολογία:

Το WatchPAT λειτουργεί με το σήμα του Περιφερικού Αρτηριακού Τόνου (PAT). Το PAT μετρά τις μεταβολές του αρτηριακού όγκου στο άκρο του δακτύλου, αντανακλώντας την ενεργοποίηση του συμπαθητικού νευρικού συστήματος.

  ✓ Αποδοτικό:

Το WatchPAT απαιτεί ελάχιστο καθαρισμό, προετοιμασία ή χειρισμό πριν και μετά τη χρήση από τον ασθενή και εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο προσωπικού. Μέσα σε λίγα λεπτά δημιουργεί πλήρως αυτοματοποιημένες αναφορές, αυξάνοντας περαιτέρω την αποδοτικότητα στη ροή εργασίας και στην ολοκλήρωση της θεραπείας.

Πραγματικός Χρόνος Ύπνου:

Το WatchPAT υπολογίζει το δείκτη άπνοιας-υπόπνοιας (AHI) βασιζόμενο στον πραγματικό χρόνο ύπνου του ασθενούς (True Sleep Time). Η μέτρηση μόνο των αμιγώς αναπνευστικών συμβάντων, επιτρέπει στο WatchPAT να εκτελέσει πιο ευαίσθητη και ακριβή διάγνωση. Ο πραγματικός χρόνος ύπνου βελτιώνει την ακρίβεια των αναπνευστικών δεικτών, την ευαισθησία και την εξειδίκευση της μελέτης, καθώς επίσης μειώνει την πιθανότητα λανθασμένης διάγνωσης σε έως και 20% των ασθενών.

Επεξήγηση του PAT:

Το σήμα PAT (Peripheral Arterial Tonometry) είναι μια μη επεμβατική μέτρηση των αρτηριακών μεταβολών παλμικής έντασης στο ακροδάκτυλο. Το PAT είναι αντιπροσωπευτικό των μεταβολών στο συμπαθητικό νευρικό σύστημα που σχετίζονται με διαταραχές αναπνοής κατά τον ύπνο SDB (Sleep Disordered Breathing) και ειδικές "υπογραφές" των υπνικών σταδίων. Το WatchPAT έχει ενσωματωμένη, προηγμένη κινησιογραφία, που όταν συνδυάζεται με το σήμα PAT επιτρέπει το διαχωρισμό μεταξύ περιόδων ύπνου και αφύπνισης και έτσι παρέχει με ακρίβεια τον Πραγματικό Χρόνο Ύπνου.
Η εξασθένιση του σήματος PAT, και η επιτάχυνση του παλμικού ρυθμού- σηματοδοτούν απευθείας την άμεση αγγειοσύσπαση των αρτηριών και την αύξηση του καρδιακού ρυθμού, και οι δύο εκ των οποίων είναι άμεσοι δείκτες των αφυπνίσεων και μικρο-αφυπνίσεων που αποτελούν μέρος του υφιστάμενου μηχανισμού SDB και είναι παρούσες σε κάθε τέτοια περίπτωση.
Όταν οι παραπάνω μετρήσεις συμπληρώνονται και ενισχύονται με τις μετρήσεις αποκορεσμού του οξυγόνου στο αίμα, που γίνονται με τον ενσωματωμένο αισθητήρα παλμικού οξύμετρου, ο συγκεκριμένος αλγόριθμος μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια τις κλινικές παραμέτρους SDB όπως τους δείκτες ΑΗΙ, EDI και ODI που χρησιμοποιούν τον Πραγματικό Χρόνο Ύπνου και την Πλήρη Αρχιτεκτονική του Ύπνου (Βαθύς, Ελαφρύς και REM), παρέχοντας στο γιατρό μια πλήρη και ολοκρηρωμένη αξιολόγηση του ασθενούς.


Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.


ΑΡΧΙΚΗ     /     ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ     /     Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ     /     ΑΠΟΣΤΟΛΗ     /     ΝΕΑ     /     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
NEWSLETTER

    
Copyright © 2013 biomedics.gr - -- Κατασκευη eshop by infocus